Лети ми се !!!
-
- Регистриран:пон мар 26, 2012 11:21 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Момци, хайде да се организираме за полети някви зима е вече, или всеки по отделно си лети някъде?
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Лети ми се !!!
Хайде, хайдееее!
Аз почти всяка вечер си подхвърквам, но на Су 25Т. Или на добрият стар Ил 2!!!!!
Аз почти всяка вечер си подхвърквам, но на Су 25Т. Или на добрият стар Ил 2!!!!!
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
змей аз ще съм в 104 сървъра към 18:ХХ до към ХХ:ХХ ако искаш ела ще направим рейд със су-тата :Д
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
- Zmei
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Тази вечер нещо не можах да намеря 104, нито при FC2 нито при World!
Не знам къде е проблема.
Ти летя ли,може би по рано го е имало. Аз влязох към 23.00 и нямаше сървър.
Поздрави.
Не знам къде е проблема.
Ти летя ли,може би по рано го е имало. Аз влязох към 23.00 и нямаше сървър.
Поздрави.
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
понякога сървъра е доста стабилен, но в повечето дни крашва по 2-3-4-5-6-7-8-9 пъти.
ЕЕЕЕ КРАЯТ наближава, а ние още не сме се оганизирали за прощално мероприятие ТЦ, ТЦ, ТЦ
ЕЕЕЕ КРАЯТ наближава, а ние още не сме се оганизирали за прощално мероприятие ТЦ, ТЦ, ТЦ
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
- Zmei
Аз от вчера бедствам в снеговете на село! САМ !!! Жената и детето ги пратих при майка и, та съм жив за полети днес,довечера и утре !
Докато има спокойствие или докато не свърши червеното вино!
Поздрави!
Докато има спокойствие или докато не свърши червеното вино!
Поздрави!
-
- Регистриран:пон мар 26, 2012 11:21 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ЕЕЕ кой като теб!!!
-
- Регистриран:пет фев 17, 2012 5:09 pm
- Местоположение:bulgaria,plovdiv [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
НЕ ползвайте мода за оръжия на МиГ-29 по наземни и надморски цели има един страхотен мод за това МиГ-29СМТ (модернизиран) tp.svk-squadron.com/sniper/Mig-29SMTv1.1.rar Ето ви линк мода се прави чрез modman софтуерът и включва подобрения в модела на самолета,форсажа и други ... има система за дозареждане от самолет танкер много нови оръжия които не бъгват, но за жалост няма подобрена кабина и всичко си е с аналоговите уреди познатите до болка "часовници" ... но пък е много забавно маневреността не е променена макар че го чувствам по друг начин като съм с СМТ
-
Здравей, пробвах с линка, но ми излиза някъв словенски сайт, но не можах да намеря въпросния мод. А бъгва ли играта- да не е като мода с МиГ-21?
- Fahhh
- Регистриран:съб фев 11, 2012 12:17 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Хайде да открием годината - някой навит за довечера например - след 8?
-----------------------
Intel Core i5-2500K@4.2 GHz; AMD R9 270X 2GB; 12 GB DDR3
Intel Core i5-2500K@4.2 GHz; AMD R9 270X 2GB; 12 GB DDR3