Мод - България във FC2
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Наумил съм си да си направим наш си мод, включващ България като коалиция в симулатора, с всички самолети (включително и пенсионираните), като има възможност да се лети с тях, окраските им, окраските на наземната техника и хеликоптерите. Целта е като се събираме да летим заедно да си имаме мод на нашите ВВС и да изпълняваме различни задачи под собствения си флаг.
Моля всеки, който може да предложи някаква помощ да пише в тази тема. Най-много нужни са хора, които могат да правят текстури. Имплементирането в симулатора мога и сам да го направя. В момента работя върху полетен модел на Л-39, който ще се опитам да наподобява истинския в максимална степен, въпреки ограниченията на симулатора.
Моля всеки, който може да предложи някаква помощ да пише в тази тема. Най-много нужни са хора, които могат да правят текстури. Имплементирането в симулатора мога и сам да го направя. В момента работя върху полетен модел на Л-39, който ще се опитам да наподобява истинския в максимална степен, въпреки ограниченията на симулатора.
-
- Регистриран:съб фев 11, 2012 3:55 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Мод - България във FC2
Ами брой ме за текстурите По-късно може и с някой модел да се включа.
Не съм в час с форматите,които се подържат в симулатора,но работя с Maya,ZBrush,Photoshop,Абакуса на МСФС и още няколко полезни програмки,та ще помагам.Айде драсни ми на скайп hristovivo1 за да ми обясниш някои детайли.
Поздрави!
Не съм в час с форматите,които се подържат в симулатора,но работя с Maya,ZBrush,Photoshop,Абакуса на МСФС и още няколко полезни програмки,та ще помагам.Айде драсни ми на скайп hristovivo1 за да ми обясниш някои детайли.
Поздрави!
- Crash
- Контакти:
Окей, добавям те!
Това са повечето текстури, които ни трябват
-Самолети - МиГ-23, МиГ-27(знам, че реално сме нямали точно този), МиГ-25(още се чудя за него), Су-22, Су-25, Ан-24, Ан-26.
-Хеликоптери - Ми-24, Ми-8.
Това са повечето текстури, които ни трябват
-Самолети - МиГ-23, МиГ-27(знам, че реално сме нямали точно този), МиГ-25(още се чудя за него), Су-22, Су-25, Ан-24, Ан-26.
-Хеликоптери - Ми-24, Ми-8.
-
- Регистриран:пет фев 17, 2012 5:09 pm
- Местоположение:bulgaria,plovdiv [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
по скоро ми-17
-
- Регистриран:пет фев 17, 2012 5:09 pm
- Местоположение:bulgaria,plovdiv [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
и също така към мода за MiG-21Bis българия участва но само с една машина МиГ-21БИС ако можеш краш към този мод да добавиш сегашните МиГ-29 и вертолетите ще стане по лесно можеби,
- Shturm681
- Регистриран:чет мар 22, 2012 11:49 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
За цялостни текстури ли става въпрос или само краските на ВВС ? Ако е за 2рото + още малко редакция и някой ме светне (сигурен съм, че точно това е просто като работа, дори да е обемно) ще помагам.
- Crash
- Контакти:
Имам едно питане, не толкова важно. Какви снимки ще сложим в играта от нашите ВВС? Не искам да нарушавам нечии права без разрешение, та приветствам всеки, който има някакви хубави снимки на Миг-29, 21 и Су-25 да ги сподели и да станат част от мода.
Аз имам и мога да предоставя, особено на 21 и 29. На Су-25 нямам много.
I7-4770K@3.5 GHz; Gigabyte GTX970 Gaming 4GB 256bit; 16 GB DDR3@1600 Mhz
- Crash
- Контакти:
Почнал съм да конвертирам старите скинове от FC1, за новия модел на Су-25. Имам и 3 различни камуфлажни схеми за 3 самолета (колкото ни и трябват в момента), заемам се с тях. Ще ми трябва помощ за Ми-24. Темплейта на Photoshop го пращам по скайп, който иска. Не е нужно да е абсолютно точен, може и да наподобява, а пък по-нататък ще го оправим