Български скинове на едно място! Авио-бояджийница
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Аз ще започна отначало като гледам. Трябваше да форматирам харда си. Загубих и 3Д модела на Pilatus-а, който правех...
Тъй като още съм разочарован от загубата, ще се позанимавам със скинове. Ще работя по следните самолети (подредени по приоритет).
МиГ-29 - Борд 23
МиГ-29 - Борд 26
МиГ-21 - Борд 114 Знам, че имаме един стар негов вариант, мисля да направя съвременния такъв
Тъй като още съм разочарован от загубата, ще се позанимавам със скинове. Ще работя по следните самолети (подредени по приоритет).
МиГ-29 - Борд 23
МиГ-29 - Борд 26
МиГ-21 - Борд 114 Знам, че имаме един стар негов вариант, мисля да направя съвременния такъв
- Fishbed
- Регистриран:ср фев 29, 2012 12:36 pm
- Местоположение:В кабината на МиГ-а,Балчик [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Български скинове на едно място! Авио-бояджийница
Су-25!
https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... ce_254.rar
Предлагам който каквото направи по 29-ката да го праща насам, та да ъпдейтна вече качения файл.
Моят списък (подлежи на промяна):
Л-39 борд 209
Месершмит-а на Симеон
Ми-17
Миг-29 юбилейни окраски (100г. ВВС; А-10; 25г. МиГ-29)
Обновяване на всички скинове за 21-то (след като излезе темплейта) + 243, 91, 114 (бай Иване, ако свариш първи, аз няма да го правя) и 388.
Ако случайно в скоро време излезе темплейта за МиГ-21, то той придобива абсолютен приоритет
- Fishbed
- Местоположение:В кабината на МиГ-а,Балчик [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Л-39 борд 209
Нататък съм по досегашното "разписание"...
https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... ce_209.rar
Нататък съм по досегашното "разписание"...
https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... ce_209.rar
- Fishbed
Още малко и откриваме новата година...
- Airbuster
- Регистриран:пон авг 13, 2012 12:38 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Еййй браво, долетя ми се и на мен на вентилаторите като го видях този скин
- Fishbed
На мен това ми е целта Тези дни е готов.Airbuster написа:Еййй браво, долетя ми се и на мен на вентилаторите като го видях този скин
- noemis
- Регистриран:ср окт 21, 2015 10:32 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Още веднъж големи благодарности на Мишо за чудесният скин на Месера. Перфектна изработка!
Малко кадри как изглежда в движение
Малко кадри как изглежда в движение