Falcon BMS
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Организирайте нещо и кажете дата и час, ще се постарая да се присъединя!
- =1VTE=Puma
- Регистриран:ср авг 22, 2012 7:52 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Falcon BMS
Вече почти всяка вечер, и най-вече във тоя тиимспиик-5.9.23.136:9987.
- =1VTE=Puma
- Регистриран:ср авг 22, 2012 7:52 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
малко медали тука !!!
- Airbuster
- Регистриран:пон авг 13, 2012 12:38 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ейй бат'Слави, летиш и се не обаждаш
-
- Регистриран:пон фев 25, 2013 4:29 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте,много искам да летя на Фолкана,но определено няма как да стане без нужното обучение.Всичко което намирам като информация е на английски и определено не мога да разбера повечето неща.От разни клипчета се научих само да запускам и това е....
Навигация,системи,мнотофункционалните дисплей.......Пълна Индия.. Какво остава за работа с въоръжението..
Летя на Лок Он 2 и 3 от повече от година като сам се учил,но с Фолкана определено имам проблем.
Мисълта ми беше,има ли начин да се учи човек без да знае чужд език...
Поздрави...
Навигация,системи,мнотофункционалните дисплей.......Пълна Индия.. Какво остава за работа с въоръжението..
Летя на Лок Он 2 и 3 от повече от година като сам се учил,но с Фолкана определено имам проблем.
Мисълта ми беше,има ли начин да се учи човек без да знае чужд език...
Поздрави...
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Здравей,
Доста е трудно като цяло без човек да знае чужд език, дори когато летим ние, използваме чуждата терминология.
Но щом има желание, има и начини
Успех!
Доста е трудно като цяло без човек да знае чужд език, дори когато летим ние, използваме чуждата терминология.
Но щом има желание, има и начини
Успех!
- =1VTE=Puma
ааа няма проблеми ще те научим!
- =1VTE=Puma