SA Tour 2013
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
SA Tour е поредица от мисии и учения сформирана от събития организирани от ескадрилите в цял свят.
Началото е положено благодарение на ескадрилите 104th Phoenix и 51st PVO Regiment, чиито сървъри бяха използвани за организацията на първите мисии на SA-Sim.
От днес =2ИАЕ= е официален партньор на SA-Sim и ще организира 1 или 2 събития през годината!
http://sa-sim.com/?page_id=4902
Официалният симулатор за всички мисии е DCS: World с всички налични модули.
Очаквайте подробности!
Началото е положено благодарение на ескадрилите 104th Phoenix и 51st PVO Regiment, чиито сървъри бяха използвани за организацията на първите мисии на SA-Sim.
От днес =2ИАЕ= е официален партньор на SA-Sim и ще организира 1 или 2 събития през годината!
http://sa-sim.com/?page_id=4902
Официалният симулатор за всички мисии е DCS: World с всички налични модули.
Очаквайте подробности!
- Crash
- Контакти:
Re: SA Tour 2013
Имаме възможността да организираме една от мисиите тази година! Моля за всякакви идеи и предложения, ако някой има желание да помага, ще съм много благодарен!
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Не че съм някъкъв спец по въпроса ама каква например може да е тази мисия-групов нальот на цел, постигане на въздушно превъзходство, прикриване на щурмова група, каубойски догфайт?????
Наистина не съм запознат със историята на това мероприятие. Твърдо мога да бъда цел за гонене и отвличане на вниманието на врага.Докато ми прегреят моторите. А пък ако има нещо за бомбене ще е супер!
Поздрави!!!
Наистина не съм запознат със историята на това мероприятие. Твърдо мога да бъда цел за гонене и отвличане на вниманието на врага.Докато ми прегреят моторите. А пък ако има нещо за бомбене ще е супер!
Поздрави!!!
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Евакуация на летище и след като противника го превземе удар по летището
Лошото е , че ФС3 е на светлинни години от необходимата стабилност за такива мероприятия.
Лошото е , че ФС3 е на светлинни години от необходимата стабилност за такива мероприятия.
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
- Crash
- Контакти:
И аз си мислех евакуация и спасяване, като се надявам Huey да излезе скоро, да се ползва и той. Знам, че стабилността я няма все още, но FLankerator дава зор...
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ЪЪЪ като чета горното правилно ли си мисля че трябва да почна да събирам стотинки да купувам FC3.
Щото много ми се спасява летище!!!!! А пък ако имаше и управляем С 130 определено щях да го карам аз!!!! В едната посока спасените и обратно десантната група, мале какъв кеф е да си помечтае човек!
Поздрави!
Щото много ми се спасява летище!!!!! А пък ако имаше и управляем С 130 определено щях да го карам аз!!!! В едната посока спасените и обратно десантната група, мале какъв кеф е да си помечтае човек!
Поздрави!
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
При повече от 20 човека играта започва да киква избирателно :Д
Мислех си за евакуация на Сочи и Майкоп. Примерно червените нападат майкоп а сините сочи и трябва да се евакуира персонала и техниката, като на летищата ще има ограничено количество миг-29 или Ф-15/су-27/33 с малко гориво и ограничен брой ракети. Целта е да прикрият изтеглянето на товарните самолети.
Останалите изтребители и бомбери ще излитат от по-далечните бази, като целта на бомберите е да унищожат вражеската колона към летището и после да бомбят складовете и др.
Проблема е че бомберите ще скучаят през повечето време
Мислех си за евакуация на Сочи и Майкоп. Примерно червените нападат майкоп а сините сочи и трябва да се евакуира персонала и техниката, като на летищата ще има ограничено количество миг-29 или Ф-15/су-27/33 с малко гориво и ограничен брой ракети. Целта е да прикрият изтеглянето на товарните самолети.
Останалите изтребители и бомбери ще излитат от по-далечните бази, като целта на бомберите е да унищожат вражеската колона към летището и после да бомбят складовете и др.
Проблема е че бомберите ще скучаят през повечето време
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
- Crash
- Контакти:
Звучи добре, ако искаш уикенда да се чуем на тс. И ще пратя после на Фланкератор едно съобщение. Той иска не мисията готова, а подробно описание. Ако съберем 2-те ни идеи мисля, че може да стане добре.
- Crash
- Контакти:
На 23-ти се очертава да се проведе Air race, около 1000 км, на DCS, който ще участва да се подготвя.
Airbat, не можах да уговоря Flankerator да е мисия, затова остана на състезание.
Airbat, не можах да уговоря Flankerator да е мисия, затова остана на състезание.