LockOn: Flaming Cliffs 2
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Змей в грешка си. За Flaming Cliffs 3 трябва и LOMAC, който може да се намери и в замунда. Ubisoft все още държат правата и печелят от това вече 12 години
-
- Регистриран:пон апр 09, 2012 11:22 pm
- Местоположение:Златоград [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: LockOn: Flaming Cliffs 2
Браво! И сега да го тегля ли DCS Wolrd???
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Опааа, малко се изказах набързо. Нали карам само на World и Су 25Т!Crash написа:Змей в грешка си. За Flaming Cliffs 3 трябва и LOMAC, който може да се намери и в замунда. Ubisoft все още държат правата и печелят от това вече 12 години
-
- Местоположение:Златоград [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Е това неще да ме регистрира.Не ми дава акаунт.
-
Момци, как тръгва този DCS World? Файла е изтеглен от сайта им и не ще да тръгне платформата..... Направил съм си регистрация, нямам икона Лок он 2, а само 3 и как да над градя върху платформата, като не мога дори да я стартирам? Изтеглил съм последния файл от таблиците, който съдържа всички четири.
Предварително благодаря!!!
Предварително благодаря!!!
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Къде я имаш тая икона на Локон 3?
Като изтегли файла какво направи. По принцип се тегли инсталационен файл и се инсталира DCS World. Трябва да ти излезе на декстопа икона на World и след като я стартираш си излиза екран на който има иконите на всички модули. Тези които са платени имат едно доларче на тях. Само на Су25 няма- той е безплатен!
Като натиснеш на някой от платените модули те пита дали искаш да го купиш!
Като изтегли файла какво направи. По принцип се тегли инсталационен файл и се инсталира DCS World. Трябва да ти излезе на декстопа икона на World и след като я стартираш си излиза екран на който има иконите на всички модули. Тези които са платени имат едно доларче на тях. Само на Су25 няма- той е безплатен!
Като натиснеш на някой от платените модули те пита дали искаш да го купиш!
-
Ами като изтеглих файла го инсталирах и всичко това, което казваш ми излиза, но не ще да ми стартира нито мисия на су 25, нито кампания, нищо..... Като кликна долу на иконата на безплатното су, ми излиза само инфо за самолета... Нямам лок он 2 икона!!!
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Flaming Cliffs 2 си е отделна от DCS World. DCS World е за Flaming Cliffs 3!
-
значи ако искам лок он 2 просто го
купувам и не ползвам DCS World който така или иначе не ми тръгва?? а ако искам 3-ката ще страдам....
купувам и не ползвам DCS World който така или иначе не ми тръгва?? а ако искам 3-ката ще страдам....