Guns Турнир 11.11.2012 - 18.00
- =2IAE=EagleBG
- Регистриран:пон фев 06, 2012 6:19 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Наистина беше страхотно преживяване!
Отдавна не бях летял и този турнир много ме заради.
Виждам, че сред редиците ни има много нови колеги с които трябва да се запозная и в скоро време да полетя.
Както airbat отбеляза, дано да стават по-чести тези мероприятия. Забавни са и можеш да видим грешките си нагледно и да ги обсъждаме с останалите! : ))
Отдавна не бях летял и този турнир много ме заради.
Виждам, че сред редиците ни има много нови колеги с които трябва да се запозная и в скоро време да полетя.
Както airbat отбеляза, дано да стават по-чести тези мероприятия. Забавни са и можеш да видим грешките си нагледно и да ги обсъждаме с останалите! : ))
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Guns Турнир 11.11.2012 - 18.00
Oще нещо интересно от турнира
В повечето от боевете пред отбраняващият се откриваше идеална възможност за обръщане на мача и сътветно да го спечели. Това са доста тънки моменти и е добре да се поразгледат видеотата и да се направят съответните изводи.
В повечето от боевете пред отбраняващият се откриваше идеална възможност за обръщане на мача и сътветно да го спечели. Това са доста тънки моменти и е добре да се поразгледат видеотата и да се направят съответните изводи.
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Свалих няколко записа.
Този го качих и в youtube за пробата. Ще прегледам по-интересните боеве и ще ги кача.
Този го качих и в youtube за пробата. Ще прегледам по-интересните боеве и ще ги кача.
Гледах клиповете и много ми харесаха, обаче не ми стана ясно едно - защо маневрирате преди да се разминете с противника? За да е честно, трябва да се разминете в насрещни курсове на една височина и едва тогава да се започне с маневрирането и изграждането на атаката.
I7-4770K@3.5 GHz; Gigabyte GTX970 Gaming 4GB 256bit; 16 GB DDR3@1600 Mhz
- =RvE=Tito
- Регистриран:съб фев 11, 2012 3:14 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Пфу, къде съм дремал тези дни! Явно по-често трябва да посещавам този форум. Похвално за инициативата!
- Fahhh
- Регистриран:съб фев 11, 2012 12:17 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Това е част от боя и стратегията според мен. Ако можеш да подведеш противника и да го извадиш от неговия предварителен план (скорост, височина, позиция) - вече си наполовина спечелил боя. А относно завоя/маневрата точно преди началото на боя - трудно ще може да се контролира кой кога ще дръпне - пък и ако дръпнеш прекалено рано няма да ти се получи lead turn-a и ще кацнеш на мушката на противника..Airfan написа:Гледах клиповете и много ми харесаха, обаче не ми стана ясно едно - защо маневрирате преди да се разминете с противника? За да е честно, трябва да се разминете в насрещни курсове на една височина и едва тогава да се започне с маневрирането и изграждането на атаката.
Тито - другия път заповядай
-----------------------
Intel Core i5-2500K@4.2 GHz; AMD R9 270X 2GB; 12 GB DDR3
Зависи каква е уговорката. Ако идеята е да се започва от неутрално положение не би следвало да се маневрира преди да се разминат противниците.Fahhh написа:Това е част от боя и стратегията според мен. Ако можеш да подведеш противника и да го извадиш от неговия предварителен план (скорост, височина, позиция) - вече си наполовина спечелил боя. А относно завоя/маневрата точно преди началото на боя - трудно ще може да се контролира кой кога ще дръпне - пък и ако дръпнеш прекалено рано няма да ти се получи lead turn-a и ще кацнеш на мушката на противника..Airfan написа:Гледах клиповете и много ми харесаха, обаче не ми стана ясно едно - защо маневрирате преди да се разминете с противника? За да е честно, трябва да се разминете в насрещни курсове на една височина и едва тогава да се започне с маневрирането и изграждането на атаката.
Тито - другия път заповядай
I7-4770K@3.5 GHz; Gigabyte GTX970 Gaming 4GB 256bit; 16 GB DDR3@1600 Mhz
- Fahhh
- Регистриран:съб фев 11, 2012 12:17 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
и ти си прав...
Аз обаче съм за пълна свобода в боя - даже и правилото да не се стреля до след първото разминаване не ми харесва - въпреки, че и аз предпочитам да го има, за да мога на спокойствие да си построя маньовъра.
Но пък в реален бой - няма правила и ограничения
Аз обаче съм за пълна свобода в боя - даже и правилото да не се стреля до след първото разминаване не ми харесва - въпреки, че и аз предпочитам да го има, за да мога на спокойствие да си построя маньовъра.
Но пък в реален бой - няма правила и ограничения
-----------------------
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Е нали правим турнира за да покажем умения и качества във виртуалното летене. А това предполага тактики и маневриране до постигане на разстрелна позиция над противника.
Та ако си позволим да се разстрелваме при насрещното разминаване ще си бъде чисто виртуално убиване- нищо общо със идеята на турнира!
Та така!!!
Та ако си позволим да се разстрелваме при насрещното разминаване ще си бъде чисто виртуално убиване- нищо общо със идеята на турнира!
Та така!!!