Привет на бандата!
Доста време не съм летял, но както и да е.
Да ви питам FC3 има ли го някъде из торентите?
Flaming Cliffs 3
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Flaming Cliffs 3
Привет,
До колкото знам всички тук летим на официално закупени лицензии. Нямам идея дали го има из торентите.
Поздрави!
До колкото знам всички тук летим на официално закупени лицензии. Нямам идея дали го има из торентите.
Поздрави!
- Fahhh
- Регистриран:съб фев 11, 2012 12:17 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Даже и да го има - 100% е точно определена версия - и няма да можеш да правиш ъпдейти, което си е проблем ако ще играеш в мулти..
п.с. Ако се възползваш от разпродажбата сега ще я вземеш за няма и 20лв... Което си е оферта от всякъде!
http://lockon-bg.net/forum/viewtopic.ph ... 1&start=20
п.с. Ако се възползваш от разпродажбата сега ще я вземеш за няма и 20лв... Което си е оферта от всякъде!
http://lockon-bg.net/forum/viewtopic.ph ... 1&start=20
-----------------------
Intel Core i5-2500K@4.2 GHz; AMD R9 270X 2GB; 12 GB DDR3
- DeadFox
- Регистриран:вт окт 14, 2014 7:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
За съжаление картата ми не става за международни интернет плащания, трябва да почакам докато ми преиздадат сегашната.
То че ще се купи лицензно копие е много ясно. Само да не свърши разпродажбата.
Навремето Митя (не си спомням ника му) ни донесе на бандата оригинални руски ГС за по 11$ парчето това без намаление
от Русия, в сайта беше към 20-30 евро
То че ще се купи лицензно копие е много ясно. Само да не свърши разпродажбата.
Навремето Митя (не си спомням ника му) ни донесе на бандата оригинални руски ГС за по 11$ парчето това без намаление
от Русия, в сайта беше към 20-30 евро
- Fahhh
- Регистриран:съб фев 11, 2012 12:17 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
И сега е доста по изгодно за Руснаците - не знам как сайта разбира, че си от Русия (предполагам по IP), но съм чувал че са доста по-ниски цените в този случай. Свърши разпродажбата, но предполагам ще има пак за Коледа. Ако още имаш проблеми пиши ми и ще измислим начин да ти вземем едно копие, а пък ти да ми преведеш парите.
Поздрави,
Станимир
Поздрави,
Станимир
-----------------------
- DeadFox
- Регистриран:вт окт 14, 2014 7:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
То това да е проблема . Със скапаното ни Интернет банкиране изпуснах разпродажбата от този уикенд.
Превеждам си пари он-лайн събота сутринта, в сметката ми излиза веднага като сума, но на
банкомат ми се появиха чак понеделник сутрин.
А питах за торентите за да мога да видя дали и как ще върви.
Превеждам си пари он-лайн събота сутринта, в сметката ми излиза веднага като сума, но на
банкомат ми се появиха чак понеделник сутрин.
А питах за торентите за да мога да видя дали и как ще върви.
- DeadFox
До 05.01.2015 коледна разпродажба.
Flaming Cliffs 3 само за 11,99$ или има-няма 20 кинта!
Flaming Cliffs 3 само за 11,99$ или има-няма 20 кинта!