Полети през уикенда
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Та идеята ми е да се събираме през уикендите организирано да летим, през седмицата да се доуточняват детайлите, за да няма чакане, а да се мятаме направо Какво мислите по въпроса?
Re: Полети през уикенда
Лично аз мога и през седмицата, но винаги след 22 - 22:30. Дори събота и неделя ми е трудно денем.Crash написа:Та идеята ми е да се събираме през уикендите организирано да летим, през седмицата да се доуточняват детайлите, за да няма чакане, а да се мятаме направо Какво мислите по въпроса?
I7-4770K@3.5 GHz; Gigabyte GTX970 Gaming 4GB 256bit; 16 GB DDR3@1600 Mhz
- Crash
- Контакти:
Следващите 3-4 дни съм свободен за полети, някой ако има да свирка тука.
Нещо не мога да си подкарам TS3 сървъра на новата система, но тази вечер ще гледам да го оправя!
Нещо не мога да си подкарам TS3 сървъра на новата система, но тази вечер ще гледам да го оправя!
Ако трябва да пусна един при мен?
-
- Регистриран:пет мар 02, 2012 9:49 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте,
след дълга пауза и аз се завръщам към симовете.
Ако на някой му се лети този уикенд или през седмицата след 8 да свирка тук или да ми пише в скайп: kgeorgiev4929.
Поздрави!
след дълга пауза и аз се завръщам към симовете.
Ако на някой му се лети този уикенд или през седмицата след 8 да свирка тук или да ми пише в скайп: kgeorgiev4929.
Поздрави!
- Crash
- Контакти:
Нов опит за утре вечер. Към 9 ще съм в ТС, на който му се лети да заповяда, ще измислим нещо.
Никакви ви няма, другари...
Никакви ви няма, другари...
Аз съм ангажиран по един проект в последните седмици и нямам време дори да си оправя правата да пиша Лични съобщения...
- Shturm681
- Регистриран:чет мар 22, 2012 11:49 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте момчета, нов съм тук. Кажете го тоя тиймспийк и кога се събирате
- Crash
- Контакти:
Здравей и добре дошъл!
ТС-а е спрян, защото няма хора, като се събираме ще бъде пуснат. Адреса и паролата тук - http://lockon-bg.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=17
По принцип се организираме тук във форума.
ТС-а е спрян, защото няма хора, като се събираме ще бъде пуснат. Адреса и паролата тук - http://lockon-bg.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=17
По принцип се организираме тук във форума.
- Shturm681
- Регистриран:чет мар 22, 2012 11:49 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Видях темата за ТС, естествено след като писах тук
Гледам, че е имало инициатива, но нещо не се мяркате много на често. Надявам се, че ще ви надъхам Имам ТС сървър на разположение, ъптайм около 90%, но е достатъчно Аз по цял ден пилотирам, много съм се зарибил. Оставил съм работа, жена, всичко Предлагам утре ( 25 Март 2012 - неделя) вечерта да полетим. Аз съм Мартин.
ТС детайли:
IP: 46.249.64.124
Password: poppycockmanager@
Стая: Lockon
Можете да посетите по всяко време да си кажем по едно здрасти.
Гледам, че е имало инициатива, но нещо не се мяркате много на често. Надявам се, че ще ви надъхам Имам ТС сървър на разположение, ъптайм около 90%, но е достатъчно Аз по цял ден пилотирам, много съм се зарибил. Оставил съм работа, жена, всичко Предлагам утре ( 25 Март 2012 - неделя) вечерта да полетим. Аз съм Мартин.
ТС детайли:
IP: 46.249.64.124
Password: poppycockmanager@
Стая: Lockon
Можете да посетите по всяко време да си кажем по едно здрасти.