Здравейте!
Казвам се Николай (Joker).Със краш се знаем,заедно сме в Българската компания.
Както и да е,имам няколко въпроса:
На коя игра летите?Аз имам DCS A-10,KA-50 black shark.Ще взимам тези дни джойстик и искам да започна да летя с вас,ако е възможно.Нямам никакъв опит със сериозни симулатори,но се уча бързо!
Благодаря.
Няколко Въпроса
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Няколко Въпроса
Здравей,
Точно тези двата дето ги имаш са си баш сериозни симулатори и ако нямаш опит във виртуалното летене поне от Ил2 или ЛокОн ще ти е необходимо ама много много да учиш.
А на въпроса ти отговора е че бандата лети на Лок Он Горящите скали 2 версията за мулти плеър.
За да се включиш със твоите симулатори което е възможно е желателно да са оригинал, Акулата може да се кънектва и кракнатата версия но А10 не знам дали има кракнат вариант.
Но Краш може да те просветли за всички твои питания!
Успех!
Точно тези двата дето ги имаш са си баш сериозни симулатори и ако нямаш опит във виртуалното летене поне от Ил2 или ЛокОн ще ти е необходимо ама много много да учиш.
А на въпроса ти отговора е че бандата лети на Лок Он Горящите скали 2 версията за мулти плеър.
За да се включиш със твоите симулатори което е възможно е желателно да са оригинал, Акулата може да се кънектва и кракнатата версия но А10 не знам дали има кракнат вариант.
Но Краш може да те просветли за всички твои питания!
Успех!
-
- Регистриран:пет юни 01, 2012 3:08 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте,
И аз съм Николай и мисля че това е точната тема в която да задам и мойте въпроси.
Първо с две думи да кажа че имам опит във Виртуалното летене(около 1700 часа в ИВАО) от известно време интереса ми са Специалните операции. Както знаете обаче ИВАО е цивилен и в него СО са лимитирани почти до краен предел. Естественото развитие за мен е да се появя тук....
Би ми се искало да започна обучение за полети в ЛокОн, но проблема(ако въобще е проблем) е че съм лимитиран от към време за полети. Мога да летя в часовете м/у 0900 и 1600 ч. БГ време. от Понеделник да Събота включително.
Така че молбата ми е ако има някой свободен, да ми отдели малко време на ТС и да ме въведе в ЛокОн
И един поздрав от мен:
Надявам се да Ви хареса, има и други в канала ми
Поздрави
И аз съм Николай и мисля че това е точната тема в която да задам и мойте въпроси.
Първо с две думи да кажа че имам опит във Виртуалното летене(около 1700 часа в ИВАО) от известно време интереса ми са Специалните операции. Както знаете обаче ИВАО е цивилен и в него СО са лимитирани почти до краен предел. Естественото развитие за мен е да се появя тук....
Би ми се искало да започна обучение за полети в ЛокОн, но проблема(ако въобще е проблем) е че съм лимитиран от към време за полети. Мога да летя в часовете м/у 0900 и 1600 ч. БГ време. от Понеделник да Събота включително.
Така че молбата ми е ако има някой свободен, да ми отдели малко време на ТС и да ме въведе в ЛокОн
И един поздрав от мен:
Надявам се да Ви хареса, има и други в канала ми
Поздрави
- Shturm681
- Регистриран:чет мар 22, 2012 11:49 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Хи, моя ник в ТС е shturm. Направи ми poke като влезеш и не излизай - може да не съм на РСто, но ще се появя. За мен ще е удобно да започнем в понеделник.
-
- Регистриран:пет юни 01, 2012 3:08 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Днес те чаках, утре пак ще чакам. Моят ник е : Nick-ABBEY107AvioMetabot написа:Хи, моя ник в ТС е shturm. Направи ми poke като влезеш и не излизай - може да не съм на РСто, но ще се появя. За мен ще е удобно да започнем в понеделник.