Лети ми се !!!
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте!
Отново настъпи затишие след якият турнир който си спретнахме!
За това си позволявам да пусна тази тема във която всеки да може да сподели кога и когато му се лети!
Нека пак да си организираме полети за затягане на техниката и слитане на състава.
Та така другари!!!!!
Поздрави!!!
Отново настъпи затишие след якият турнир който си спретнахме!
За това си позволявам да пусна тази тема във която всеки да може да сподели кога и когато му се лети!
Нека пак да си организираме полети за затягане на техниката и слитане на състава.
Та така другари!!!!!
Поздрави!!!
-
- Регистриран:пон мар 26, 2012 11:21 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Лети ми се !!!
Здравей, аз съм за и на мен ми се лети с хора писна ми от тоя тъп "ителект" на компъ. Почти всяка вечер кисна в ТС докато летя срещу компъ, но суша е , а когато съм почивка по цял ден съм на линия. Ако имаш готова мисия казавй и утре вечер да се лети!?!
- Crash
- Регистриран:пон фев 06, 2012 2:23 pm
- Контакти:
Имам нещо в предвид. Трябва ми помощ, от някой, който повече разбира от стрелба по наземни и надморски цели.
- Zmei
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Какво точно трябва да се помага за наземните цели. Нали знаеш че обожавам да паля такива!!!
Окончателно разкрих вярната тактика против Буковете, сега работя върху Тунгуските "метеорити"
Виж корабите са трудни, но не и невъзможни особено ако се работят групово. Тогава противоракетната им защита не може да смогне да неутрализира купчината от ракети които могат да се пуснат от всички срещу тях. Тактика и взаимодействие му е цаката!
Поздрави!!!
Окончателно разкрих вярната тактика против Буковете, сега работя върху Тунгуските "метеорити"
Виж корабите са трудни, но не и невъзможни особено ако се работят групово. Тогава противоракетната им защита не може да смогне да неутрализира купчината от ракети които могат да се пуснат от всички срещу тях. Тактика и взаимодействие му е цаката!
Поздрави!!!
-
- Регистриран:пон мар 26, 2012 11:21 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Има един мод за МиГ-29 и Су-27, тв ракети Х-29Т и лазерни бомби каб-1500. Гледаш си телевизия в кокпита и си стреляш, няма проблем и въздушен бой да се води, но не зная дали е онлайн съвместим.
http://www.lockonfiles.com/index.php/fi ... and-bombs/
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
добавя функционалност , но е адски нереалистичен. Контролирането на камерата е обърнато на обратно, вижда се носът на самолета и т.н. Без него е по-добре, и по-забавноbatvan7 написа:Има един мод за МиГ-29 и Су-27, тв ракети Х-29Т и лазерни бомби каб-1500. Гледаш си телевизия в кокпита и си стреляш, няма проблем и въздушен бой да се води, но не зная дали е онлайн съвместим.
мога да помогнаCrash написа:Имам нещо в предвид. Трябва ми помощ, от някой, който повече разбира от стрелба по наземни и надморски цели.
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
-
Ако летиш със Су-27 носа се вижда, но с МиГ-29 аз поне нямам този проблем, а камерата си я контролирам все едно е target designator във въздушен бой.
- Zmei
Тая вечер полетях на два сървара, еми мъка!!!!
На брифинга написали хората какво да се прави, качвам оръжията , отивам на мястото и започвам да паля танкове. И хоп цъфват двама вражески изтребителя.Успявам да думна единият със топлинна ракета,но вторият ме издухва.Трудно се целят изтребители само визуално със топлинни ракети! Бързи са кучетата! Аз рева по канала че има нужда от съпорт еди къде си обаче няма кой да чуе. Пиша на английски, пиша на руски но няма никъква реакция.
Бамааму не е лесно да си щурмовак!!!!
Поздрави!
На брифинга написали хората какво да се прави, качвам оръжията , отивам на мястото и започвам да паля танкове. И хоп цъфват двама вражески изтребителя.Успявам да думна единият със топлинна ракета,но вторият ме издухва.Трудно се целят изтребители само визуално със топлинни ракети! Бързи са кучетата! Аз рева по канала че има нужда от съпорт еди къде си обаче няма кой да чуе. Пиша на английски, пиша на руски но няма никъква реакция.
Бамааму не е лесно да си щурмовак!!!!
Поздрави!
- airbat
- Регистриран:съб фев 11, 2012 8:48 pm
- Местоположение:Feet Dry [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
еми ела в сървъра на 104-та
Q9400@2,66 Ghz; Nvidia 9800 GT 512MB 256 bits; 8 GB DDR2@800 Mhz
- Zmei
Еми тази вечер ще пробвам,че снощи нещо не ми даваше да се логна!