Тази вечер направихме 2 полета. За първия участваха Airbuster, Puma, Xray и Crash. Целта на първата мисия беше да се удари едно летище, задачата за това поехме аз и Puma, а Airbuster и Xray,въоръжени с AGM-88 Harm, трябваше да се погрижат за противовъздушната отбрана на противника.
Почнах да качвам снимките в Imageshack за по-добро качество.
Първата снимка успях да я направя, докато Слави ми обясняваше за бомбите BLU-107, които щяхме да пускаме в режим CCRP. За мен щеше да е първото ми пускане на такива.
Готови за излитане!
Във въздуха! Push STPT 2
След Fence Check. (Nav lights off, Master Arm On, Say Fuel Status)
Докато ние си летяхме, пред нас вреше и кипеше. Xray и Airbuster стреляха с Harm по целите си. Въпреки това ни се наложи да маневрираме в страни от курса и закъсняхме с 6 минути.
Слави ни изведе по страхотен начин от цялата бъркотия.
Тръгнахме отново по курса.
За съжаление ситуацията вместо да се подобри, се влоши. Продължихме да маневрираме.
Противниковото летище! По план трябваше да заходим от към морето, но поради проблемите с противовъздушната отбрана заходихме обратно.
Големите фойерверки!
Бяха ми останали 2 бомби, ударих кулата и една прилежаща сграда.
Скоро след това се събрахме и продължихме по маршрут към базата.
Fence Out, Master Arm Off, Nav Lights On, Fuel Status.
Нагласихме ILS-а и започнахме снижение.
Успях да снимам Xray, докато кацаше, просто нямам идея как успя да се приземи. Евала! Да отбележа, че имаше силен страничен вятър, около 20 knts.
Моето кацане.
All systems off.
Отличното представяне от страна на всички в дебрифинга.
Вторият полет беше изцяло срещу въздушни цели, този път бяхме 3-мата с Puma и Airbuster.
Двойка Авиановски 16-ки излитат, въоръжени с GBU.
Голямата опашка от излитащи 16-ки.
Ето и нашата група + 2 бота. 2-3-4 на снимката. Crash - Airbuster - Puma
Airbuster от моята кабина.
Излита последната двойка от Авиано.
Следващите бяхме ние.
Вече във въздуха.
Изпреварваме Авиановските 16-ки. Все пак трябваше да им осигурим безопасно пускане на бомбите.
Минахме и над международното летище на Сеул.
Airbuster в далечината.
И по-отблизо.
Малко красоти. Полета беше дълъг (около 140 мили), някои хора отидоха да си сипят ракия...
И докато се освестим, 4 МиГ-29 на радара.
След първите пускове, гледка от моя HUD. В готовност за отбранителен маньовър.
Аз и Airbuster отбранихме, Puma и неговият воден бот бяха на около 10 мили зад нас и трябваше да ни прикриват, докато отбраняваме. За съжаление Airbuster беше ударен.
След като се върнах в атака видях две 29-ки, които се изнасяха, видимо с повреди по двигателите.
Мислех да ги оставя, но те обърнаха в офанзивен курс. И бяха наказани за това!
Събрахме се отново след кратко маневриране.
За съжаление играта на Марин заби и мисията приключи до тук.