LockOn: Flaming Cliffs 2
- Zmei
- Регистриран:пон апр 02, 2012 4:13 pm
- Местоположение:Варна [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ъхъ!!!
-
- Регистриран:пон апр 09, 2012 11:22 pm
- Местоположение:Златоград [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: LockOn: Flaming Cliffs 2
Пак започвам борбата с тез симулатори Някой по-търпелив колега ще ми даде ли скайп по който да ме упътва в трудни за мен моменти ако е удобно разбира се??? Много ми се лети а хич не ми се получават нещата. В тийм спийк немога да вляза а във форума е малко тегаво само да питам За сега разполагам със Intel Core i3 NVIDIA GeForce GT520M 4GB DDR3 Memory 640 GB HDD дано е достатъчно като за начало
Поздрави : Тишо
Поздрави : Тишо
Последна промяна от Son_of_a_Gun на пон мар 11, 2013 11:31 pm, променено общо 1 път.
-
- Регистриран:пон мар 26, 2012 11:21 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
batvan14 ми е скайпа, ако ти излезе Турците на ТОР! АЗ СЪМ. А можеш ли да правиш сървър?
-
- Регистриран:пон апр 09, 2012 11:22 pm
- Местоположение:Златоград [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Какъв сървър бе братле.....Аз незнам коя версия да купя още и дали ще върви изобщо с това което имам като параметри....